Suc6vol Werken

“Work smart, play with your heart”

Suc6vol Werken

Ben jij medewerker, manager of ondernemer en heb je stressgerelateerde klachten zoals oververmoeid, aanhoudende hoofdpijn, verminderde weerstand, hartkloppingen, gebrek aan eetlust of ben je vaak misselijk? Deze klachten kunnen allerlei oorzaken hebben zoals; echtscheiding, een gadmin persoonlijk verlies, ontslag, overspannenheid, te hoge sociale- of werkdruk of een burn out. Of misschien ben je vastgelopen in je loopbaan? Weet je niet meer waar je goed in bent , welke richting je uit wil of waar je blij van wordt? Of ben je van de ene baan in de andere baan gerold en ben je ver verwijderd geraakt van je talenten, ambities en/of competenties?

Als je je hierin herkent, dan is ons programma Suc6volwerken perfect voor jou. Wij helpen je om weer succesvoller en gelukkiger te worden in je werk. Of je nu een baan hebt of ondernemer bent, wij leren jou om op een positieve wijze om te gaan met tegenslagen, verlies en ingrijpende veranderingen. Doel daarbij is om door het (her) vinden van je werkgeluk en werkplezier effectiever en productiever te worden en met meer passie verder te gaan en/of succesvol opnieuw te beginnen.

Hoe word ik suc6vol?

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen, je bewust te worden van je gedrag, emoties en behoeften en hierdoor betere keuzes te kunnen maken. We geven verschillende soorten groepstrainingen en workshops in bewustwording, jezelf beter leren kennen en weten waar je behoeften en passies liggen. Daarnaast bieden we ook individuele coachtrajecten aan. We werken altijd in een veilige en vertrouwde omgeving, waarbij we oordeelvrij naar je luisteren en objectieve feedback zullen geven. Uiteraard geldt daarbij strikte vertrouwelijkheid.

Aanmelden kan hier.

Trainingen:

Minibreaks op je werk

‘Minibreaks op je werk’ is een preventieprogramma voor medewerkers, managers en ondernemers die mentaal en lichamelijk gezond willen zijn/blijven. Je leert korte (3-15 minuten) oefeningen die je overal op je stoel en achter je bureau kunt doen. Deze oefeningen zorgen voor ontspanning, ze laden je op en zorgen voor meer focus op allerlei momenten gedurende je werkdag. Hierdoor kom en blijf je meer in balans en voel je je vitaler en vol van energie.

Data: Vrijdag 9, 16 en 23 maart of vrijdag 1, 8, 15 juni van 10-12 uur (3 x 2 uur)

Kosten: E 295,- p.p. inclusief werkboek (excl. Btw)

Mindful Breaks

“Mindful Breaks “ is een speciaal programma voor basisscholen. Bij Mindful Breaks leer je meer dan 100 oefeningen voor in de klas. Het zijn oefeningen voor zowel de leerkracht als de leerlingen om je hoofd leeg te maken, beter te kunnen focussen en voor meer harmonie in de klas. Het helpt je om als leerkracht alerter en helderder te worden en hierdoor productiever, energieker en creatiever aanwezig te zijn op je werk.

Data: Vrijdag 26 januari en 2 februari van 10-12 uur of vrijdag 6 en 13 april (2 x 3 uur)

Kosten: E 295,- p.p. inclusief werkboek (excl. Btw).

Workshop Mentale Fitheid en werkplezier (maandelijks)

In deze workshop leer je door praktische oefeningen hoe je meer energie en meer rust in je hoofd krijgt. Vanuit ontspanning ervaar je meer werkplezier en leer je op een natuurlijke manier om te gaan met mentale tegenslag. Je ontvangt praktische tools (inclusief video’s en geluidsbestanden) die je dagelijks kunt toepassen.

Data: Woensdag 15 (van 14-16 uur) en vrijdag 17 november, vrijdag 8 december, 12 januari, 23 februari, 30 maart, 20 april, 18 mei van 10-12 uur (1x 2 uur)

Kosten: E 47,50 p.p. (exclusief BTW voor zakelijke deelnemers)

Vrijwel iedere werkgever/organisatie heeft een budget voor opleiding, coaching en training. Het loont dus de moeite om dit even na te vragen bij uw leidinggevende.

Aanmelden kan hier.

Coaching

Tijdens het (gratis) oriëntatiegesprek kijken we naar waar je tegenaan loopt en wat je coachvraag is. Daarna gaan we aan de slag in een veilige en stimulerende omgeving met diverse oefeningen, testen en methoden die het beste bij jou passen. Je krijgt hierdoor een antwoord op de vraag wie je bent, hoe je in elkaar zit en wat je kwaliteiten (eventueel competenties) en drijfveren zijn. Daarna kijken we naar je passie, missie en visie bepalen je je doelen. Met je doelen maak je een haalbaar actieplan. Tijdens de uitvoering hiervan kijken we naar waar je tegenaan loopt. We gaan net zo lang door totdat je doel is bereikt.

Diverse coachtrajecten (alle prijzen zijn zakelijk excl. Btw):

Eénmalige Balanskleurentest (Deze test geeft je meer inzicht in belangrijkste kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen vanuit het enneagram). De test wordt samen met een coachsessie van 1,5 uur aangeboden voor E 145,- p.p.

Wil je beter inzicht in waar jouw passies en kwaliteiten liggen, dan kun je kiezen voor het traject Je passie, kwaliteiten en missie vinden. Dit korte coachtraject bestaat uit 3 sessies van 1-1,5 uur en kost inclusief de Balanskleurentest E 325,- p.p.

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Tijdens dit traject werk je doelgericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling of aan een specifieke loopbaanvraag. Het coachtraject duurt 8-9 sessies en kost E 825,- p.p (inclusief Balanskleurentest).

Suc6vol Werken in weken. Dit traject wordt op maat gemaakt op jouw behoeften.  Je kunt werken aan stressmanagement, burn out preventie of herstel, werkplezier of werkgeluk. Dit intensieve traject bestaat uit 12 sessies (2 per week) van 1-1,5 uur en kost E 1125,- p.p.

Burn out coaching 
Dit traject wordt op maat gemaakt en bestaat uit 3, 6, 9 of 12 maanden. Het aantal sessies is in het begin 2-3 per week en loopt daarna af tot 1 keer per week of 1 keer in de 2 weken. Omdat dit traject heel intensief en persoonlijk is, gaat er altijd een uitgebreid intakegesprek aan vooraf. We bepalen dan samen de duur van het traject en bespreken de kosten vooraf.

Weet je trouwens waar de 6 in suc6 voor staat? Ik garandeer je binnen 6 maanden resultaat

Aanmelden gratis intake gesprek

 

Verification