Suc6vol Scheiden

“Liefde is een diepe verbinding met jezelf aangaan. Be your own best friend.”

Suc6vol Scheiden

Een scheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Het doet veel met je (zelf)vertrouwen en haalt de basis en bodem onder je voeten vandaan. Je moet ineens allerlei moeilijke beslissingen nemen en je krijgt te maken met ingewikkelde keuzes voor jezelf, eventuele kinderen, ex-partners en soms ook nieuwe partners. Heb jij het gevoel dat je in een emotionele achtbaan te zitten? Dat allerlei emoties door elkaar lopen? Misschien ben je opgelucht dat nu eindelijk de beslissing is gevallen. En voel je je tegelijkertijd boos of schaam je je ervoor?

Ons programma ‘Suc6volscheiden’ helpt je om te gaan met deze heftige emoties en goede keuzes te maken vanuit je hart. Maar ook om compassievol afscheid te nemen van je ex-partner en passievol opnieuw te beginnen. Zodat jij je uiteindelijk weer happy gaat voelen, vol zelfvertrouwen durft te richten op een nieuwe toekomst, een eigen bestaan en eventueel een nieuwe liefde.

PS: Meestal lijdt je werk ook onder een scheiding of burn out. Het is dan fijn als een werkgever je de ruimte geeft om met jezelf aan de slag te gaan. Het is dan ook raadzaam om bij je werkgever na te vragen of er een vergoeding is voor het gehele (of een gedeelte van het) coachtraject. 

Hoe word ik suc6vol?

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen, je bewust te worden van je gedrag, emoties en behoeften en hierdoor betere keuzes te kunnen maken. We geven verschillende soorten groepstrainingen en workshops in bewustwording, jezelf beter leren kennen en weten waar je behoeften en passies liggen. Daarnaast bieden we ook individuele coachtrajecten aan. We werken altijd in een veilige en vertrouwde omgeving, waarbij we oordeelvrij naar je luisteren en objectieve feedback zullen geven. Uiteraard geldt daarbij strikte vertrouwelijkheid.

Aanmelden kan hier.

Training

Joy Suc6

De meeste mensen die overspannen zijn of de weg kwijt raken, zorgen niet zo goed voor zichzelf. Ze luisteren niet goed (meer) naar hun lichaam en naar hun gevoel. Ze weten vaak ook niet meer hoe het voelt om te genieten en om iets te doen waar je blij van wordt. In dit programma gaan we daar iets aan doen. Door middel van oefeningen en thuisopdrachten wordt steeds duidelijker wie jij echt bent en waar jouw behoeftes liggen. Je komt erachter wat je kwaliteiten en talenten zijn en waar je kracht zit.

Joy Suc6 geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. In 6 weken leer je tientallen oefeningen om jezelf bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens en emoties en leer je hoe je deze positief kunt veranderen. Hierdoor kun je beter omgaan met stress, weerstand en tegenslag, ontdek je wat je wilt en waar je behoefte aan hebt. Het resultaat is dat je vriendelijker, gemotiveerder en gelukkiger wordt en meer plezier krijgt in je werk en in je leven. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je (werk) omgeving en de maatschappij.

Data: Vrijdag 19 en 26 januari, 2, 9 en 23 februari en 2 maart van 13-15 uur (6 x 2 uur).

Kosten: E 495,- p.p. inclusief werkboek

Aanmelden kan hier.

Coaching

Suc6vol Scheiden in 36 maanden. Dit traject wordt op maat gemaakt naar je persoonlijke behoeften. We kijken per week naar wat je nodig hebt en waar je aan wil werken. Voor dit traject is er een uitgebreid intakegesprek en bespreken we de kosten.

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Tijdens dit traject werk je doelgericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling of aan een specifieke loopbaanvraag. Het coachtraject duurt 8-9 sessies en kost E 825,- p.p. (inclusief Balanskleurentest).

 PS: Vrijwel iedere werkgever/organisatie heeft een budget voor opleiding, coaching en training. Het loont dus de moeite om dit even na te vragen bij uw leidinggevende.

Weet je trouwens waar de 6 in suc6 voor staat? Ik garandeer je binnen 6 maanden resultaat

Aanmelden gratis intake gesprek

 

Verification