“Without realizing who you are, happiness cannot come to you”

Suc6vol Leven

Iedereen kan in zijn leven geconfronteerd worden met persoonlijke tegenslag. Meestal wil je daar het liefst overheen stappen en snel doorgaan met je leven, maar meestal lukt dat niet. Misschien weet je niet eens waarom je niet lekker in je vel zit of lichamelijke of geestelijke klachten krijgt.? Als je deze klachten al langer hebt, is het tijd (call to action) om er iets mee te gaan doen. Ons programma Suc6vol Leven kan jou dan helpen om te onderzoeken op welke vlakken je verandering aan wil brengen en waar je aan wil werken.

Misschien heb je vragen over je liefdesrelatie, zingeving in het leven, persoonlijke ontwikkeling, geld of geluk? Door middel van gesprekken, testen en oefeningen ontdek je welke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen jij hebt en met welke gebieden of zaken je ontevreden bent. Met deze zaken bepaal je jouw doelen en maken we een realistisch actieplan voor jou. We gaan doelgericht te werk en bespreken samen de dingen waar je tegenaan loopt tijdens dit actieplan.

Hoe word ik suc6vol?

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen, je bewust te worden van je gedrag, emoties en behoeften en hierdoor betere keuzes te kunnen maken. We geven verschillende soorten groepstrainingen en workshops in bewustwording, jezelf beter leren kennen en weten waar je behoeften en passies liggen. Daarnaast bieden we ook individuele coachtrajecten aan. We werken altijd in een veilige en vertrouwde omgeving, waarbij we oordeelvrij naar je luisteren en objectieve feedback zullen geven. Uiteraard geldt daarbij strikte vertrouwelijkheid.

Aanmelden kan hier.

Training

Joy Suc6

De meeste mensen die overspannen zijn of de weg kwijt raken, zorgen niet zo goed voor zichzelf. Ze luisteren niet goed (meer) naar hun lichaam en naar hun gevoel. Ze weten vaak ook niet meer hoe het voelt om te genieten en om iets te doen waar je blij van wordt. In dit programma gaan we daar iets aan doen. Door middel van oefeningen en thuisopdrachten wordt steeds duidelijker wie jij echt bent en waar jouw behoeftes liggen. Je komt erachter wat je kwaliteiten en talenten zijn en waar je kracht zit.

Joy Suc6 geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. In 6 weken leer je tientallen oefeningen om jezelf bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens en emoties en leer je hoe je deze positief kunt veranderen. Hierdoor kun je beter omgaan met stress, weerstand en tegenslag, ontdek je wat je wilt en waar je behoefte aan hebt. Het resultaat is dat je vriendelijker, gemotiveerder en gelukkiger wordt en meer plezier krijgt in je werk en in je leven. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je (werk) omgeving en de maatschappij.

Data: Vrijdag 19 en 26 januari, 2, 9 en 23 februari en 2 maart van 13-15 uur (6 x 2 uur).

Kosten: E 495,- p.p. inclusief werkboek

Aanmelden kan hier.

Coaching

Eénmalige Balanskleurentest (Deze test geeft je meer inzicht in belangrijkste kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen vanuit het enneagram). De test wordt samen met een coachsessie van 1,5 uur aangeboden voor E 145,- p.p.

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Tijdens dit traject werk je doelgericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling of aan een specifieke loopbaanvraag. Het coachtraject duurt 8-9 sessies en kost E 825,- p.p. (inclusief Balanskleurentest).

Weet je trouwens waar de 6 in suc6 voor staat? Ik garandeer je binnen 6 maanden resultaat.

Aanmelden gratis intake gesprek

 

Verification