Over Danielle

“lift people up to their highest potential and higher self”

Danielle is een positieve verbinder met creatieve oplossingen. Ze werkt graag intuïtief, is authentiek en staat open voor anders denkenden.

 

Zij heeft door haar eigen levens- en werkervaring geleerd om positief en creatief om te gaan met tegenslagen en verandering en is daarna altijd weer passievol en krachtig opnieuw begonnen. Het is dan ook haar missie om anderen te helpen om (weer) te gaan bloeien, groeien en stralen en hun authentieke zelf te worden.

 

Danielle heeft hiervoor diverse professionele opleidingen gevolgd, waardoor ze meerdere specialisaties heeft, zoals: Burn out, Echtscheiding, Lifecoaching en Loopbaanbegeleiding. Haar ervaring in training, coaching en lesgeven, heeft ze opgedaan bij diverse landelijke organisaties. Ze is ruim 2,5 jaar docent geweest in Communicatieve vaardigheden bij Fontys Hogescholen, is al 3 jaar trainer bij Mindful Onderwijs en werkt sinds afgelopen zomer freelance voor Gortcoaching.

 

Haar opleidingen & trainingen:

  • Balansgroep, Post Hbo opleiding Loopbaan & Lifecoach
  • Kleine Tiki, Kunstzinnig Dynamisch Coachen (in opleiding)
  • Intuitief Coachen bij Centrum voor Counseling en coaching
  • Mindfulnessopleidingen bij: Centrum voor Mindfulness, Vereniging voor Mindfulness, Mindful Schools en Rzijn
  • Diverse workshops en online trainingen over Non Violent Communication
  • Laughteryoga Leader Teacher Training en Workshops
  • School voor Journalistiek
  • Theateropleiding de Trap
  • Hotel Management School Les Roches (Zwitserland)
Danielle Brörmann

Danielle Brörmann

06-24100675
info@suc6volcoaching.nl
www.compassievolwerken.nl

“Danielle heb ik ervaren als een professionele en positieve gesprekspartner/ coach die mij nieuwe inzichten heeft gegeven door mij te introduceren met mindfulness. Door de oefeningen in het dagelijks leven toe te passen leef ik meer in het heden, blijf ik rustiger in stressvolle situaties en zie ik het glas weer halfvol. Danielle brengt haar kennis op een interessante en toegankelijke wijze over zonder dat het daarbij schools aanvoelt, zelfs het huiswerk viel best mee :)”

Thomas Roozen

Consultant Werving & Selectie

"Danielle heb ik mogen ervaren als een prettige coach. Ze luistert goed, vraagt goed door en maakt gebruik van verschillende tools om mijn coachvraag en doelen helder te krijgen. Tijdens het coachproces  zijn door Danielle's inzet een aantal van mijn gevoelens en gedachten helder geworden door Verbindend Communiceren. Aan de hand van opdrachten die ze me heeft gegeven kan ik deze nu systematisch zelf verwerken. Danielle werkt aandachtig en gestructureerd. Dank je wel voor jouw tijd."

Miranda Payne

Reïntegratietraject van ABN Amro naar Event Manager

“Verassend hoe goed de coaching heeft uitgepakt. Onze zoon heeft veel meer positiviteit. Ook in sociaal opzicht is hij ontzettend gegroeid. Hij is zelfverzekerder en zit lekker in zijn vel. Er is van beide kanten nu vertrouwen en respect. Alles is bespreekbaar, waardoor er compromissen gesloten kunnen worden. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, maar nogmaals bedankt!

Moeder van Jop

"Danielle heb ik ervaren als een begripvolle en fijne coach. Ze is erg geïnteresseerd wat je beweegt en waar ze je precies bij kan helpen. Haar enthousiasme om te zoeken naar een antwoord op je coachvraag is aanstekelijk. Danielle vraagt goed door en probeert echt te zoeken naar waar de pijnpunten zitten, maar legt ook de nadruk op daar waar je goed in bent. Ze gebruikte verschillende tools om mijn coachvraag te beantwoorden en bepaalde zaken voor mij helder op papier te krijgen. Danielle heeft mij een duw in de rug gegeven dat ik op dat moment nodig had en dat was erg nuttig en leerzaam. Danielle is erg gemotiveerd, aandachtig en straalt veel enthousiasme uit."

Babet van Pinxteren

Projectmanager

“Er wordt behoorlijk wat gevraagd van de sociaal-emotionele vaardigheden van ons team. Juist in het onderwijs is bewust zijn van eigen emoties belangrijk om goed en gezond te kunnen functioneren. De Mindful Breaks training heeft de leerkrachten fijne tools gegeven. Een laagdrempelig programma, waarin de praktische oefeningen gericht zijn op bewustwording en schakelen met aandacht. Dit alles werd gebracht op een vriendelijke manier waarbinnen ieder teamlid zich veilig voelde. Voor de leerkracht betekent het resultaat van dit oefenen dat ze, ondanks dat er honderden dingen tegelijkertijd gebeuren in de klas, aandacht kunnen hebben voor wat er in hun geest en lichaam gebeurt. Daarbij komt een duidelijke hand-out, waarin de kern van iedere les/oefening is weergegeven. Een pracht ervaring…..mooi om dit zo met het team te mogen beleven.”

Simone Hendriks

Locatiedirecteur Dirk van Veenschool

"Danielle is een energieke coach, met een sterke intuïtie. Ze werkt het liefste niet volgens vaste structuren of methoden, maar met wat er op dat moment is en wat van belang is voor de coachee. Ze is spontaan, past zich gemakkelijk aan en beweegt mee. Ze zal altijd werken op basis van gelijkwaardigheid, respect en oprechte nieuwsgierigheid naar wat de ander drijft."

Eva Homs

Coach en NT2 docent

Aanmelden gratis intake gesprek

 

Verification